CTE 2004
Inor
 

Inor 13 en 14 november 2004
Yep, we zijn weer in Inor.
Het is koud, het is nat, het is erg modderig en het begint verdomd snel donker te worden. Dit belooft nog wat.
Het campeer terrein is vanwege 20 cm dikke modder onbegaanbaar. Het enige minder modderige plekje is onder een boom. Dringen en schuiven dus om alle tenten op dit kleine stukje op te kunnen zetten.

Inor. Wat valt er te vertellen. Inor is altijd een avontuur, welke tijd van het jaar dat je ook gaat. Momenteel is alles ontzettend nat, voeten drooghouden is bijna onmogelijk. Elke stap gaat vergezeld van een grote klomp modder. Het hele campeerterrein is één grote modderpoel. Heel voorzichtig lopen om niet uit te glijden en onderuit te gaan. Echt een terrein voor JP.

‘s Nachts everzwijnen horen lopen langs de tent, ‘s morgens het gebruikelijke ontbijt: eieren met spek en vooral veel koffie. Overdag gewoon rondprutten en zorgen dat je lol hebt. ‘s Avonds proberen op te drogen bij het kampvuur met een biertje erbij en deze keer zelfs marshmellows.
Op één of andere manier begint iedereen ‘s morgens op zijn eigen manier aan zijn/haar eigen ritueel om wakker te worden. Het begint met strompelen en dwaas uit de ogen kijken. Dan begint iedereen door elkaar te lopen en gaat zomaar wat doen. Zomaar ineens is er dan koffie en een bekend ontbijt. Zelf vinden we het een nogal rommelig zootje maar andere mensen vinden ons altijd zo goed georganiseerd. Geweldig toch?

Soms wagen we wel eens een poging om te overleggen hoe we gaan rijden of hoe we het een of ander gaan aanpakken. Meestal is het gewoon een kwestie van instappen en maar zien waar we eindigen. Je kunt hier niets plannen.

Tijdschema dan..? Ga weg.


Instappen, rijden, zorgen dat je met zijn allen plezier hebt en als het voedertijd is iedereen eruitlieren en de kortste en veiligste weg terugnemen. Da’s pas echt plannen!


Sporen zijn hier dieper als nooit te voren. Vaste grond is er wel, alleen onder een hoek van 45 graden! Een spoor inkomen is een uitdaging, een spoor uitkomen een nog grotere.
Afdalingen kunnen hier behoorlijk link zijn. Afstand bewaren is dus uitermate belangrijk!
Stilstaan in een waterplas is niet raadzaam, of je auto doet het niet meer. En een deur open doen is dan nog minder raadzaam!

We zijn hier slecht 2 dagen, 2 dagen rijden in ongelooflijk modderig en glad terrein. Voeten droog houden is welhaast onmogelijk. Schone kleren houden kun je vergeten. Uiteindelijk zit de modder overal en maakt het niet meer uit om nog voorzichtig te zijn. Vaak ook als je aan het rijden bent, zorgen dat je blijft rijden. Als je stopt zak je onmiddellijk weg en kom je niet meer vooruit. 2 dagen hard gewerkt. 2 dagen ontzettend veel plezier gehad!!

Kan niet beter!