CTE 2005
Dialezing
 
Dia-lezing Kees Vermeer 23 februari 2005
Na lang wachten is dan eindelijk 23 februari aangebroken. Deze avond zal Kees Vermeer vanuit Vlissingen onze kant opkomen om voor ons een dia-lezing te verzorgen.
Alle voorbereidingen zijn getroffen.


Dit is ‘em. Kees Vermeer die samen met Michel Dagevos in 1984 in hun “110 Brazil onveilig maakten.

Het ‘clubhuis’ is weer opgeruimd, aangeveegd en aangekleed in Camel Trophy sfeer. Maar liefst 5 gaskacheltjes proberen verwoed de ruimte warm te houden. Hapjes en drankjes zijn volop aanwezig dus het moet goed gaan.
Kees Vermeer en zijn vrouw Marja arriveren ruim op tijd in hun Discovery en na even te hebben bijgepraat onder het genot van een kopje koffie gaan we het clubhuis binnen om projector en scherm te installeren.
Als de leden beginnen binnen te druppelen komt ook de CT sfeer goed op gang. Iedereen zit vol verwachting te wachten op wat komen gaat. Dan is het zover, iedereen is voorzien van eten en drinken en Kees begint met zijn dia’s en de bijbehorende verhalen. In een gezellige en gemoedelijke sfeer vertelt Kees zijn ervaringen. Zo’n 300 dia’s heeft hij bij zich en helaas is het niet mogelijk om bij elke dia even lang te blijven hangen. Toch is iedereen geboeid en Kees heeft een zeer dankbaar publiek. We zijn niet met honderden maar wel enthousiast voor honderden.

Helaas, ook aan deze avond komt een eind en Kees en Marja hebben nog een lange reis terug te gaan. Na afloop blijft iedereen nog hangen om even met Kees en Marja te kunnen praten. Nog een dankwoord van de voorzitter met een klein presentje voor beiden en dan zoetjes aan vertrekt iedereen weer. Het was een prachtige dia-lezing die we niet licht zullen vergeten.

Kees en Marja, bedankt voor een onvergetelijke avond.