CTE 2005
Luxembourg National
 
Luxembourg National 24, 25 en 26 juni 2005

Ook dit jaar waren we van de partij op de Luxemboug National 2005.

In vergelijking met vorig jaar verliep de heenreis stukken sneller. En het had nog sneller gekund ware het niet dat Wim en Marco met hun Range Rover met een kapot wiellager aan de kant moesten.

Gelukkig was Mark in de buurt met zijn onderdelen. Een poos graven tussen de spullen voor de tradestand en een zware kist met lagers en aanverwante artikelen werd naar de Range Rover gesjouwd en ter plekke langs de snelweg werden de wiellagers vervangen. Met alleen nog een mankement aan de stuurdemper kon toch de reis worden voortgezet, zij het wat langzamer.
We redden het allemaal. Bij aankomst verloopt het aanmelden uiterst langzaam en rommelig maar uiteindelijk kunnen we de tenten gaan opzetten.
Het was WARM!.
Bij aankomst had iedereen een zonneschermpje gekregen om achter de voorruit te plaatsen. Geweldig idee. Ik heb misschien één auto gezien die daar gebruik van maakte.


Altijd weer dat bandenwisselen, komen we nooit vanaf


Zaterdagmorgen te vroeg uit de veren om tijdig de roadbooks in ontvangst te kunnen nemen. Wie wil gaan rijden vertrekt, de rest vult zijn/haar tijd lekker rustig op de camping.

‘s Avonds natuurlijk een mooi kampvuur. Zonder kampvuur zijn we niet weggeweest, wel dan?

Biertje, kletsen, smsje naar het thuisfront.


Al met al is het een mooi weekend geweest. Voor de liefhebbers was er ook nog een heuse Samba Rio show in de biertent. Hebben we helaas geen enkele mooie foto van.
Als de danseressen er volgend jaar ook weer zijn zullen we proberen ze op plaat vast te leggen.
Maar dan moeten ze er wel zijn, en wij moeten dan weer wel aanwezig zijn dus!

  Ook de kinderen wisten zich goed te vermaken.
 
  Met zo’n gezicht naar de discotheek, is dat iets?